Salata de ficat de porc

de Ana_Maria269 in Ficat, 4 Oct 2010 | 7807 vizualizari

 

o alternativa la ficatul la gratar care nu se poate manca decat cald

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficat de porc
  • 2 lamai( 200g )
  • 1 legatura mare de marar
  • sare; piper ;  delicat dupa gust
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ficat de porc:

Se spala ficatul bine se taie in bucatele mici cam 6 x 6 , si groase de un cm , se prajesc in ulei cate 3 min pe fiecare parte . Se scot intr-un castron, se presara cu sare, piper, delicat. Se storc cele doua lamai si se presara cu marar din abundenta.

Si a doua zi este la fel de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficat fragezit in lapte, la tigaie